Epicure

Απολαύστε το φαγητό σας σε έναν πολύ προσεγμένο και ατμοσφαιρικό χώρο - Epicure

Bar & Restaurant

− EPICURE −


Η έννοια “epicuric” ταυτίστηκε μέσα στους αιώνες με την ηδονή και το καλό φαγητό και ποτό. Έτσι το σχεδιαστικό concept βασίστηκε στην εικονοποίηση / αισθητική απόδοση της απόλαυσης.

ONE OF THE KIND

Το bar-restaurant βρίσκεται στην παραλία της Καβάλας. Το Epicure αποτελεί μια σύγχρονη ανάμειξη του κλασικού βιεννέζικου στυλ με πολύχρωμα pop και μοντέρνα στοιχεία και χαρακτηριστικές καμάρες στα κουφώματα, εμπνευσμένα από το ορόσημο της πόλης, το ρωμαϊκο υδραγωγείο της. Στο κατάστημα, υπάρχουν υλικά όπως το ξύλο καρυδιάς, το βελούδο σε αποχρώσεις του κυπαρρισί και του πορφυρού, οι χρυσές αποχρώσεις στις μεταλλικές κατασκευές, το μάρμαρο και οι ταπετσαρίες με φυτικές παραστάσεις.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΥΛ

Την παλέτα των υλικών συμπληρώνουν η τεχνοτροπία στους τοίχους σε ροζ απόχρωση, οι ανθρακί μεταλλικές κατασκευές και η ψάθα σε λεπτομέρειες των επίπλων. Η οροφή διακοσμείται με γύψινες κορνίζες ενώ το δάπεδο καλύπτεται με χειροποίητο λευκόφοντο μωσαϊκό. Τα αψιδωτά κουφώματα όταν αυτά είναι ανοικτά ενοποιούν τον εσωτερικό με τον εξωτερικό χώρο. Ο εξωτερικός χώρος διαθέτει άμεση θέα προς τη θάλασσα και διαμορφώνεται με κεντρικό στοιχείο μια ελιά γύρω από την οποία διατάσσονται καναπέδες και τραπεζοκαθίσματα.

ΚΡΕΑΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η ωρίμανση ή καλύτερα το σίτεμα του κρέατος ήταν υπόθεση ολίγων ημερών από τη στιγμή της σφαγής του έως την ημέρα της κατανάλωσης του. Οι chef ανά τον κόσμο στη προσπάθειά τους για βελτίωση των ποιοτικών χαρακτηριστικών των πρώτων υλών, αναζητούσαν και αναζητούν διαρκώς νέους τρόπους για να ικανοποιήσουν τα γούστα των πελατών τους.Τελευταίως έχουν στραφεί στην τεχνική της ξηράς ωρίμανσης του βoδινού κρέατος. Το «φρέσκο» μοσχάρι περιέχει περίπου 72% υγρασία. Με τη διαδικασία της ωρίμανσης – dry aging – η υγρασία απομακρύνεται και δίνεται η δυνατότητα στα ένζυμα του κρέατος να «σπάσουν» τους πρωτεϊνικούς δεσμούς. Μέσα από αυτή τη διαδικασία προκύπτει πιο «πλούσια» γεύση και εξαιρετικά τρυφερό κρέας. Στο Epicure θα βρείτε κρέατα μακράς ωρίμασης

− ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ −


Το menu αλλάζει δύο φορές το χρόνο, βασισμένο στα φρέσκα υλικά της κάθε εποχής, προκειμένου να προσφέρει πιο «δροσερές» επιλογές το καλοκαίρι και πιο «ζεστές» γεύσεις το χειμώνα, διατηρώντας πάντα όμως ορισμένες δημιουργίες που αποτελούν τις σταθερές αξίες του Epicure.

COCKTAILS

COCKTAILS

FOOD

FOOD

DRINKS

DRINKS

− MENU −


Πιάτα αυθεντικά, με έμφαση στην απλή παρουσίαση και γεύση μέσω ποιοτικών συστατικών.

− ep.i.cure −

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΠΟΤΟ

Our guets about Epicure

− EVENTS −


Αν ψάχνετε για μια λαμπερή, εκλεπτυσμένη αλλά χαλαρή ατμόσφαιρα, μην ψάχνετε άλλο, το Epicure Bar Restaurant τα έχει όλα.

Jazz

Live Jazz Jam Session

soon...

Concert

Live concert with our friends

soon...

Poetry

Modern poetry evening

soon...

Wine

..ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΒΡΑΔΙΑ..

− BLOG −


Ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα και τις εκδηλώσεις μας.

Εγγραφείτε στο

Newsletter

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ


Κλείστε τραπέζι σήμερα και απολαύστε την όμορφη ατμόσφαιρα στο Epicure με καλό φαγητό

captcha

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΗ

Ερυθρού Σταυρού & Φιλελλήνων | Καβάλα